06|01|2014

Сер Річард Бренсон, Білл Гейтс і Мухаммад Юнус обговорять у Давосі нові підходи до філантропії на 7-му Круглому столі з питань благодійності

У четвер, 23 січня 2014 року, о 12:30 (GMT +1) в Давосі (Швейцарія) в готелі Morosani Schweizerhof, з нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму Фонд Віктора Пінчука проведе 7-й Круглий стіл з питань благодійності.

Учасники події обговорюватимуть шляхи переходу філантропії на наступний рівень, а саме: як досягати соціальних цілей, залучаючи до справи приватний сектор через зібрання крупних бізнесменів-однодумців, кожен з яких підтримує ідею зміни суспільства та справедливішого розподілу ресурсів.

У панельній дискусії візьмуть участь співголова Фонду Білла та Мелінди Гейтс Білл Гейтс, засновник корпорації Virgin сер Річард Бренсон та засновник банку Грамін (Grameen Bank), голова Центру ім. Юнуса, лауреат Нобелівської премії миру 2006 року професор Мухаммад Юнус.

Близько 400 представників благодійних організацій, ділових та політичних кіл, неурядових організацій і ЗМІ  візьмуть участь у роботі Круглого столу.

Пряма інтернет-трансляція 7-го Круглого столу з питань благодійності розпочнеться о 12:50 (GMT +1) в четвер, 23 січня 2014 року, на youtube.com/pinchukfoundation

Круглий стіл з питань благодійності – приватна подія, яку щороку організовує Фонд Віктора Пінчука з нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму в Давосі - збирає разом найвідоміших благодійників, політичних лідерів, представників бізнес-середовища та некомерційних організацій світу. Учасники дискусій обговорюють найновітніші шляхи вирішення глобальних проблем та прагнуть надихнути нове покоління глобальних філантропів.

З 2007 року учасниками щорічних круглих столів були: Тоні Блер, сер Річард Бренсон, Вільям Дж. Клінтон, Білл і Мелінда Гейтс, Джет Лі, Шимон Перес, Мухаммад Юнус, Шейха Аль-Маясса бінт Хамад бін Халіфа Аль-Тані, Пауло Коельо, Шон Паркер, Ерік Шмідт, Лоуренс Саммерс, Алек Росс, Пітер Тіль, Джиммі Вейлз та ін.

Організатори: Фонд Віктора Пінчука, EastOne

Телекомунікаційний партнер: Київстар