21|01|2015

Команда реформаторів України та міжнародні лідери зберуться на Українському сніданку в Давосі

У п’ятницю, 23 січня 2015 року, в Давосі (Швейцарія), Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова група EastOne проведуть Український сніданок – традиційний приватний захід, що організовується в дні проведення Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму.

Цьогоріч інтерактивна дискусія вітчизняних та міжнародних лідерів точитиметься довкола очікувань нових очільників держави, українського суспільства та міжнародних партнерів України стосовно одне одного у боротьбі з масштабними викликами, що стоять перед Україною сьогодні.

До числа спікерів цього разу увійшли Жозе Мануель Баррозу, 11-й Голова Європейської комісії; Карл Більдт, міністр закордонних справ Швеції (2006-2014); Лоуренс Саммерс, професор Школи державного управління ім. Кеннеді Гарвардського університету; Джордж Сорос, голова Soros Fund Management і засновник Open Society Foundations; Айварас Абромавічус, Міністр економіки і торгівлі України; Наталія Яресько, Міністр фінансів України; Дмитро Шимків, заступник глави Адміністрації Президента України; Валерія Гонтарева, Голова Національного банку України; Сергій Лещенко, народний депутат України.

Модераторами дискусії будуть міжнародний оглядач The New York Times Томас Фрідман і Мустафа Найєм, народний депутат України.

У заході, який Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проводять в Давосі з нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму, починаючи з 2005 року, візьмуть участь вітчизняні та міжнародні лідери, представники політичних, ділових, громадських кіл та журналісти.

Згідно з регламентом Всесвітнього економічного форуму цього року захід проходитиме в форматі off the record.

Український ланч (Український сніданок у 2015 році) – захід, присвячений Україні, який щороку проходить в Давосі під час Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму. Дискусії Українського ланчу покликані ознайомлювати ділові та політичні кола світу про політико-економічну ситуацію, а також про виклики, що постають перед сучасною Україною. Фонд Віктора Пінчука та міжнародна інвестиційно-консалтингова компанія EastOne проводять Український ланч в Давосі з 2005 року. За цей період в його роботі взяли участь Броніслав Коморовський Карл Більдт, Томас Фрідман, Віталій Кличко, Олексій Кудрін, Александр Квасьнєвський, Кріс Паттен, Петро Порошенко, Джордж Сорос, Хав'єр Солана, Домінік Стросс-Кан, Юлія Тимошенко, Віктор Янукович, Арсеній Яценюк, Віктор Ющенко та інші.